Finance & HR professionals

Van Hek & Lelieveld beschikt over een sterk team van zeer gemotiveerde, hoog opgeleide financiële en HR professionals. Doordat wij weinig verloop hebben, zijn wij in staat een stabiele relatie met onze opdrachtgevers op te bouwen.

Wat onze dienstverlening daarnaast sterk bepaalt, is natuurlijk de kwaliteit van onze mensen. Onze medewerkers hebben kennis van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied, zijn loyaal naar hun opdrachtgever en voelen zich verantwoordelijk voor het werk dat ze leveren. Afspraak is afspraak. Open, betrouwbare mensen die kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan. Heeft u ze morgen onverwacht nodig, dan stellen wij alles in het werk om aan uw verzoek te voldoen.

Heeft u behoefte aan financiële ondersteuning of kunt u hulp gebruiken bij het vormgeven en uitvoeren van uw HR beleid? Wilt u nader kennismaken met een van onze mensen? Neem dan vrijblijvend contact op met de directie voor onze financiële dienstverlening of met onze senior HR consultant voor onze HR services.

 

Arthur van Hek

Arthur van Hek

Arthur van Hek is oprichter en directeur van Van Hek & Lelieveld Finance & HR.

Rob Lelieveld

Rob Lelieveld

Rob Lelieveld RA is directeur bij Van Hek & Lelieveld Finance & HR.

Margit de Lange

Margit de Lange

Margit de Lange is senior HR consultant bij Van Hek & Lelieveld Finance & HR.

van Hek & Lelieveld - de navigator voor het MKB